Bukurešt i Transilvanija

5 DANA

BUKUREŠT I TRANSILVANIJA
Putovanje autobusom 5 dana

Termini putovanja u 2021. godini:
28.4.-2.5.,
19.5.-23.5.,
16.6.-20.6.,
4.8.-8.8.,
1.9.-5.9.,
6.10.- 10.10.,
27.10.-31.10.

INFORMATIVNE CIJENE PRIJEVOZA:
Javni prijevoz u Bukureštu: Metro, autobus, trolejbus i tramvaj. Radi gužve i infrastrukture preporučamo kretanje Metroom. 1 vožnja busem, tramvajem ili trolejbusom stoji cca 1,3 LEI, dnevna karta je 8 LEI, karta za metro u dva smjera je 4 LEI. Cijene taksija se kreću od 1.39 LEI do 3.50 LEI po kilometru. Valuta u Bukureštu je rumunjski Lej – 1 LEI je cca 1.73 kn

1.dan ZAGREB, noćna vožnja
Polazak autobusa u 20:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Slijedi noćna vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju uz kraća zaustavljanja za odmor tijekom puta.

2.dan BUKUREŠT
Nastavak puta kroz Rumunjsku sve do Bukurešta. Dolazak u Bukurešt, grad koji nazivaju i MALIM PARIZOM predviđen je u prijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled busom. Smještaj u hotel i kraći odmor. Nakon odmora slijedi razgled centra BUKUREŠTA uz pratnju vodiča: Palatul parlament koja je iza Pentagona najveća zgrada na svijetu, Cotroceni palača, rumunjsko nacionalno kazalište i nacionalna opera, Palača pravde, Atenum, Kraljevska palača i nacionalna Akademija, trg revolucije, glavna ulica Calea Victoriei i dr. Slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.

3.dan BUKUREŠT, TRANSILVANIJA
Doručak. Odlazak autobusom (uz doplatu) na cjelodnevni izlet u Transilvaniju. Posjet DVORCU BRAN, čuvenom DRAKULINOM DVORCU iz XIII. stoljeća u kojem je boravio Vlad Tepeš, Drakula. Izgrađen je na 60 metara visokoj stijeni, s prekrasnim pogledom na cijelu dolinu. Nastavak vožnje do grada BRAŠOVA, starom saksonskom gradu Krontadtu. Razgled grada BRAŠOVA: čuvena “CRNA CRKVA”, najveća gotička crkva u Jogoistočnoj Europi, Crkva Svetog Bartolomeja, Vrata Svete Katarine, Citadela, Stara vječnica… Odlazak u smjeru Bukurešta. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan BUKUREŠT
Doručak. Nakon doručka nastavljamo s razgledom BUKUREŠTA uz pratnju vodiča: Vrata Trijumfa – slavoluk rumunjskim vojnicima poginulim u drugom svjetskom ratu, Crkva Stavropoleos i Katedrala Svetog Josipa, patrijarhalna Katedrala i crkva Cretulescu, crkva Domnita Balasa. Poslijepodne slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.

5.dan BUKUREŠT, ZAGREB
Doručak. Odlazak iz Bukurešta i vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja za odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb predviđen u kasnim večernjim satima.

Odgovorni organizator putovanja Integral Zagreb
Za navedeni aranžman vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane turističke agencije Integral Zagreb

Cijena aranžmana

First minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.290 KN 
(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.490 KN

Doplata za jednokrevetnu sobu: 600 kn
Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

Falultativni izlet „TRANSILVANIJA“
Cijena po osobi 30 eur (prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta).
Uključuje prijevoz autobusom, ulaznica za dvorac Bran, ulaznica za dvorac Peleš i razgled grada Brašova s pratiteljem putovanja.

Cijena uključuje

  • prijevoz autobusom prema programu,
  • smještaj u dvokrevetnim sobama (tuš/WC) u hotelu 3*/4* u Bukureštu,
  • smještaj na osnovi tri noćenja s doručkom,
  • razglede prema programu,
  • voditelja putovanja,
  • jamčevno osiguranje i organizaciju putovanja

Cijena: od 1.490,00kn 1.290,00kn


    Pošalji nam upit vezano za putovanje