Jesen u Šibeniku

1 - 3 dana
  • 8009-Solaris-Wellness-Spa-Mediterranean-Garden
  • 150362245
  • 150364121

Prepustite se luksuznom, intimnom ambijentu u Spa centru hotela Jure. Potpuno opustite svoj um i tijelo u miru i spokoju ove zone samo za odrasle, smještene na terasi hotela Jure uz more. Uživajte u vanjskom bazenu s morskom vodom, saunama sa staklenim zidovima s pogledom na
terasu bazena i u mnoštvu drugih opuštajućih spa sadržaja.

Hotel Jure nalazi se uz more, na 4,5 km od Šibenika. Objekt je potpuno preuređen 2016. godine i nudi izravan pristup plaži. Gosti se mogu besplatno opustiti u vanjskom bazenu. Također mogu uživati u jelima koja se poslužuju na terasi restorana u sklopu objekta.

Sve sobe uređene su u svijetlim tonovima s mediteranskim detaljima i šarenim uzorcima. Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i sef. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Gosti se mogu zabaviti u klubu na plaži u sklopu objekta ili se opustiti uz piće u baru uz bazen s pogledom na more. Masažni tretmani, vanjski bazen i sauna dostupni su u spa centru Jure uz nadoplatu. Uz nadoplatu je također moguće igrati tenis ili minigolf. Recepcija je otvorena 24 sata.

Hotel Jure nalazi se na 550 metara od vodenog parka Solaris i 4,4 km od tvrđave Sv. Mihovila. Do povijesne jezgre Šibenika s katedralom Sv. Jakova ima 6,4 km, a do Nacionalnog parka Krka 17 km.

 

Cijena aranžmana

Cijena po osobi

po noći/ POLUPANSION

 Dvokrevetna Soba

745 kn

Doplate:

Parking: 37.65kn po danu

Dječji krevetić: 45.18 kn po danu

Cijena uključuje

– Noćenje u odabranoj kategoriji sobe
– Doručak
– Večeru
– Rani check in i kasni check out
– PDV
– Wi-Fi

Cijena: od 795,00kn


Pošalji nam upit vezano za putovanje