Krapinske toplice

1 - 3 dana
  • krapinske-toplice-magic-croatia
  • magd10

Vila Magdalena 4*

Osam godina nakon što smo prvi puta otvorili vrata našeg hotela, Villa Magdalena je kompletno obnovljena i osvježena. Sve smještajne jedinice zadovoljavaju najviše standarde hotelijerstva, a sve u cilju još kvalitetnijeg doživljaja odmora i udobnosti.

Hotel raspolaže s ukupno 18 Spa Premium soba i 6 Spa Luxury/Family Suiteova. Sobe/suiteovi nude jedinstvenu uslugu – unutar svake smještajne jedinice nalazi se jacuzzi s direktnim spojem na izvore termalne vode Krapinskih Toplica. Poseban ugođaj pružit će Vam i panoramski pogled sa svake terase – jedinstveni pogled na zagorske brege. Sve sobe imaju besplatni Wi-fi, LCD TV, klimatizaciju, minibar. Svaki detalj uređenja namijenjen je potpunom opuštanju.

Na najvišoj etaži objekta nalazi se 350m2 panoramske wellness & spa oaze. Novi prostor wellnessa proširen je i obogaćen unutarnjim grijanim bazenom s vanjskom sunčanom terasom, novim prostorima za masaže, parnom saunom te fitnesom. Nudimo bogat izbor masaža i tretmana za njegu lica i tijela.

Restoran hotela Villa Magdalena je mjesto vrhunskog gastronomskog doživljaja. Restoran je najnagrađivaniji restoran u Hrvatskom Zagorju i jedan od top restorana u regiji. Ponuda se bazira na spoju najboljeg od tradicionalne zagorske kuhinje koju upotpunjujemo elementima modernih talijanskih i francuskih kuhinja. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama te se često mijenja kako bi namirnice uvijek bili svježe. Poseban ponos restorana su slijedovi kojima se potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane.

Za Vaše poslovne sastanke i radionice, VIP večere i koktele, na raspolaganju se nalaze dvije prostorije: „Tweet room” i „Chat room”, koje se spajaju za potrebe većih grupa. Obje prostorije opremljene su vrhunskim tehničkim sadržajima te svim ostalim uvjetima kako bi sastanci bili što uspješniji i kreativniji, a produktivnost i stvaralaštvo na vrhuncu. Maksimalni kapacitet organiziranog događanja je 60 osoba

Ulaz u sobe od 14 sati. Izlazak iz sobe do 11 sati, ali uz moguć besplatnog ulaska u Spa oazu do 14 sati. Dulji boravak u sobi doplata 400 kn uz plaćanje na licu mjesta i raniju najavu.

Cijena aranžmana

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

1.9 – 16.11.

2 polupansiona u tjednu

1.395 kn

2 polupansiona – vikend

1.495 kn

3 polupansiona

2.095 kn

Doplate:

Svaki paket uključuje 10% popusta na cjelodnevne ulaznice za vodeni centar Aquae Vivae
Doplata za Suite iznosi 75,00 kn po osobi dnevno
Doplata za puni pansion iznosi 90,00 kn po osobi dnevno (3 slijeda)

Doplata za djecu od 3– 11 god koja koriste zaseban ležaj iznosi 200,00 kn po djetetu dnevno
Doplata za djecu od 12 – 16 god iznosi 260,00 kn po djetetu dnevno

 

Cijena uključuje

– smještaj u luksuzno opremljenoj Spa Premium sobi s jacuzzijem i termalnom vodom te terasom s panoramskim pogledom na okolicu
– 2, 3, 5, 7x polupansion – buffet doručak i ekskluzivna večera u 5 slijedova
– neograničeno korištenje panoramske wellness & spa oaze (grijani unutarnji bazen, whirlpool s termalnom vodom, finska sauna,
– kombinirana bio i infra sauna, turska sauna, relax zona s grijanom klupom, vanjski bazen kroz ljetne mjesece, čajevi i detox voda, terasa za
sunčanje)
– neograničeno korištenje fitnessa: traka za trčanje, bicikl, multifunkcionalna sprava za vježbanje
– cjelodnevne ulaznice za kupanje u vodenom centru Aquae Vivae (broj ulaznica ovisno o broju noćenja, 1 noć = 1 ulaznica)
– 15% popusta za dodatne masaže ili tretmane
– ogrtači, papuče, ručnici

Cijena: od 695,00kn


Pošalji nam upit vezano za putovanje