Kukljica – otok Ugljan

7 dana
Kategorija:

Resort Zelena Punta 3* – Kuljica na otoku Ugljanu

AKCIJA -10% popusta za sve rezervacije napravljene do 19.04.2021.

Iako turizam nije masovno razvijen, u privatnim apartmanima i sobama u Holiday Parku Zelena Punta postoji niz mogućnosti smještaja. Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima, s pogledom na more dok su okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more. Holiday Park Zelena Punta također nudi smještaj u Kukljici. Hotel ima besplatno privatno parkiralište. Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Apartman tip A
Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Tip A ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom s kaučem koji se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.
Svaka soba ima malu terasu, s malim stolom i 2 stolice za sjedenje na terasi. Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. U apartmanima ima i vešalicu za sušenje odjeće, kao i pribor za čišćenje.

Apartman tip B
Tip B je identičan tipu A, s razlikom u kvadraturi. Uobičajena kvadratura je oko 40 m2. Tip B je smještaj za 3 odrasle osobe, s mogućnošću za smještaja dječjeg krevetića.

Apartman tip C
Tip C je najveći, i pruža najviše udobnosti i prostora. Pogodan je za do 5 osoba, opcija ležajeva je 4 + 1. Ima dvije zasebne sobe za spavanje, koje mogu ugostiti do 4 odrasle osobe, plus dodatni dnevni boravak s kaučem na razvlačenje koji se može razvući. Također dolazi sa stolom za sjedenje i terasom ili balkonom ukoliko je soba na višem katu, a na balkonu se nalaze stol i stolice. Uobičajena kvadratura ovih apartmana je 55-60 m2.

Gosti Zelene Punta imaju više opcija da organiziraju prehranu za vrijeme ljetovanja.U glavnom restoranu Zelena Punta se poslužuje bogati buffet za doručak i večeru. Tamo mogu uživati u izboru mediteranskih specijaliteta, s naglaskom na domaću kuhinju i tradicionalne obroke. Menu de Jour a la Chef, bit će organiziran na dnevnoj bazi, kao opcija za ručak. Buffeti imaju izbor hladnih rezova, vruća predjela, glavna jela s raznim prilozima, salatu i razne deserte. Za doručak se služe svježi sokovi i kava koji su uključeni u cijenu.

Beach Bar Skakaona
U Skakaoni se usredotočujemo na dodatke na plaži, dobru glazbu, roštilj, lagane obroke, pizzu i ostalu „brzu“hranu. Naše osoblje, s osmijehom na licima, poslužit će vam najboljom pizzom u Ugljanu. Gosti mogu uživati u specijalitetima s roštilja, bilo mesnim ili morskim. Skakaona se nalazi tik do plaže, u neposrednoj blizini područja gdje većina ljudi ide na kupanje.

Cijena aranžmana

Resort Zelena Punta 3*
7 dana najma apartmana
cijene po apartmanu

29.05. – 19.06.
28.08. – 19.09.

19.06. – 10.07.

10.07. – 28.08.

Apartman tip A
(za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina)

3.190 kn

4.190 kn

5.490 kn

Apartman tip B
(za 3 odrasle osobe ili
2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina)

3.690 kn

5.190 kn

6.190 kn

Apartman tip C
(za 4 odrasle osobe ili
2 odrasle osobe i 3 djece do 12 godina)

4.190 kn

5.890 kn

7.290 kn

Doplate:
– boravišna pristojba 10 kuna za odrasle osobe i 5 kuna za djecu od 12 do 18 g.
– doplata za buffet doručak 65 kuna po osobi i danu (odrasli) i 45 kuna po osobi i danu (djeca do 12 godina)
– doplata za buffet večeru 120 kuna po osobi i danu (odrasli) i 75 kuna po osobi i danu (djeca do 12 godina)
– završno čišćenje apartmana od 20 eur do 30 eur ovisno o apartmanu (plaćanje na licu mjesta)

Cijena uključuje

– smještaj na osnovi 7 noćenja – najam apartmana
– smještaj u apartmanu prema odabiru
– WiFi internet
– PDV i sva davanja državi
– trošak organizacije i rezervacije aranžmana

Cijena: od 3.190,00kn


    Pošalji nam upit vezano za putovanje