Madrid avio

6 dana

1. DAN MADRID
Sastanak grupe u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Registracija putnika za let na check in šalteru aviokompanije. Polet zrakoplova na direktnom letu za Madrid. Dolazak u zgradu zračne luke Madrid Barajas. Transfer autobusom do hotela. Smještaj grupe u hotel 3* u strogom centru Madrida. Večera. Šetnja po centru grada. Noćenje.

2. DAN MADRID
Doručak. Razgled pješice AUSTRIJSKOG DIJELA Madrida: PLAZA MAYOR, CALLE MAYOR, LA BOQUERIA, PLAZA DE LA VILLA, PUERTA DEL SOL najživlji trg u Madridu, a poznat je i po „nultom kilometru“, STARA KATEDRALA SAN ISIDRO (paket ulaznica uz doplatu), KRALJEVSKA PALAČA (paket ulaznica uz doplatu) I NOVA KATEDRALA i PLAZA ESPANA, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu i njegovim likovima iz romana koji je najčitanija svjetska knjiga poslije Biblije, “Bistri vitez Don Quijote od Manche”. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima posjet centru umjetnosti REINA SOFIA (uključena ulaznica), slavnom muzeju moderne umjetnosti čiji je najpoznatiji eksponat Picassova “Guernica”. Posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja – MUSEO DEL PRADO (uključena ulaznica). U Pradu možete naći djela kako španjolskih umjetnika Velazqueza, Murilla, El Greca, tako i nekih najslavnijih slikara svih vremena od Fra Anglelica, Rafaela, Caravaggia, Goye, Rubensa i mnogih drugih. Tu se nalazi i najpoznatija Velazquezova slika Las Meninas. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN MADRID
Doručak. Nastavljamo razgled grada pješice i autobusom – BURBONSKI DIO MADRIDA: AVENIJA CASTELLANA, PLAZA DE CIBELES, ZGRADA KOMUNIKACIJA, PARK RETIRO, HOTEL RITZ, CALLE SERRANO, CALLE GOYA, CALLE VEZAQUES. Odlazak u ATOCHA-u (stari kolodvor sa tropskih vrtovima), KORIDA, SANTIAGO BERNABEU (uključena ulaznica). TOUR BERNABEU uključuje posjet stadionu i zajedničkim unutarnjim prostorima kluba na stadionu, muzej Real Madrid C.F., Photomontage Room gdje se možete slikati sa igračima (fotomontaža igrača), službenom Real Madrid Adidas dućanu. Nastavljamo sa panoramskim razgledom grada: KIO PUERTA, najpoznatiji neboderi u Madridu nazvani još i “Vrata Europe- PASEO DE CASTELLANA, najveća i najšira ulica u Madridu, povratak preko Plaze de Cibeles. Slobodno vrijeme u Madridu. Večera i noćenje u hotelu.

4. DAN TOLEDO, ARANJUEZ, MADRID
Doručak. Odlazimo autobusom na izlet u Toledo, nekadašnji glavni grad Španjolske u kojem je živio poznati El Greco. Toledo je poznat kao grad triju kultura – kršćanske, židovske i islamske, a u njemu je u srednjem vijeku djelovala tada najpoznatija europska prevoditeljska škola, pa se preko toledskih prevoditelja cijela Europa upoznala s djelima antičkih mislioca. Po dolasku u TOLEDO slijedi obilazak povijesne jezgre grada upisane 1986. godine u UNESCO-v registar svjetske kulturne baštine. Razgled grada pješice: KATEDRALA (uključena ulaznica), SINAGOGA, GRADSKE ZIDINE, KUĆA – MUZEJ EL GRECO (paket ulaznica uz doplatu), CRKVA SANTO TOME, CRKVA SANTA MARIA, DVORAC ALCAZAR. Slobodno vrijeme. Predlažemo povratak u Madrid sa posjetom gradu Aranjuez, koji je strogo geometrijski postavljen i poznat po svojim vrtovima i raskošnom uređenom kraljevskom dvorcu. Razgled kraljevske palače (posjet Aranjuezu i ulaznica za kraljevski dvorac – paket ulaznica uz doplatu). Povratak u Madrid u kasnim popodnevnim satima. Po dolasku u Madrid predlažemo šetnju kraljevskim parkom RETIRO, jednim od najljepših i najvećih gradskih parkova Europe. Večera i noćenje u hotelu.

5. DAN EL ESCORIAL, MADRID
Doručak. Poludnevni izlet autobusom u EL ESCORIAL. Razgled samostana i grobnica kraljeva (uključena ulaznica): BASILICA, KNJIŽNICA, MUZEJ, SAMOSTAN, KRALJEVSKI PANTEON, GROBNICA SVIH ŠPANJOLSKIH PRINCEZA. Povratak autobusom u Madrid. Slobodno vrijeme u Madridu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje

6. DAN MADRID
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme. Transfer autobusom do zračne luke Madrid Barajas. Registracija putnika na check in šalteru aviokompanije. Polet na direktnom letu za Zagreb. Završetak programa po slijetanju u Zagreb i ulasku u zgradu zračne luke.

Programi su izrađeni za školsku godinu 2022/2023.

Cijena paket aranžmana

Povratnu kartu za prijevoz avionom na letu iz Zagreba za Madrid, sve takse u zračnim lukama, prtljagu u zrakoplovu do 23 kg plus ručna prtljaga, sve vožnje turističkim autobusom, izlete i transfere po Španjolskoj prema programu putovanja, pet polupansiona u hotelu 3* u strogom centru Madrida, sobe sa tuš, wc i tv, slobodna distribucija soba, sve razglede prema programu putovanja uz stručno vodstvo, svaki dan korištenje autobusa za razglede i izlete, izlet autobusom u Toledo i Aranjuez, izlet autobusom u El Escorial, sve transfere pri dolasku i odlasku u zračnu luku Madrid Barajas, sve razglede gradova koji se spominju u programu putovanja u pratnji stručnog vodstva, ulaznicu za katedralu u Toledu, ulaznicu za muzej El Greco u Toledu, ulaznicu za kraljevsku palaču u Aranjuezu, ulaznicu za kraljevsku palaču u Madridu, ulaznicu za El Escorial sa posjetom kraljevskim grobnicama, ulaznicu za centar umjetnosti Reina Sofia u Madridu, ulaznicu za muzej Prado u Madridu, ulaznicu za Tour Bernabeu u Madridu (Real Madrid F.C.), sve troškove pedagoške pratnje za 3 profesora, osiguranje posljedica nesretnog slučaja ili nezgode, grupnu policu putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranje od otkaza puta, troškove pomoći povratka u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti, osiguranje oštećenja i gubitka prtljage, sva putna osiguranja zaključuju se preko Croatia osiguranje d.d., osigurana jamčevina Croatia osiguranje d.d. polica 298706000125, osiguranje profesionalne odgovornosti Croatia osiguranje d.d. polica 078700084153, sve troškove formiranja i izdavanja ponude, troškove organizacije.

OTPLATA ARANŽMANA – mogućnost online plaćanja
Mogućnost plaćanja ovog aranžmana karticama, virmanom ili gotovinom. Otplata aranžmana do 19 rata (7 rata prije puta i 12 rata kreditnim ili debitnim karticama). Aktivacija ugovora i prijava za ovo putovanje putem online portala Komunikator Speranza. Odgoda plaćanja debitnim i kreditnim karticama do 12 rata. Mogućnost on-line plaćanja karticama na rate, bez odlaska u agenciju.

Cijena od: 7.800 kn (1.035,38€)

Cijena ponude je informativnog karaktera. Konačna cijena aranžmana ovisit će o broju gratisa za učenike i profesore,veličini grupe,uključenim ulaznicama,točnom terminu putovanja i mjestu polaska.

OSTALI UVJETI
Uz ponudu vrijede Opći uvjeti putovanja, Uvjeti plaćanja, Uvjeti osiguravajućeg društva za putna osiguranja. Sva osiguranja zaključuju se preko Croatia osiguranja. Za ovo putovanje nije potrebna viza. Na putovanje se može ići sa važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Preporuča se Europska kartica zdravstvenog osiguranja. Putovanje se ne preporuča osobama sa smanjenom pokretljivošću.

Dodatne informacije

Video

Lokacija

Cijena:1.035,24 (7.801,00 kn)


    Pošalji nam upit vezano za putovanje