Pag

7 dana
Kategorija:

Hotel Pagus 4* – Pag

Grad Pag je jedan je od dva grada na otoku Pagu na sjevernom Jadranu. To je peti najveći otok na jadranskoj obali. Većina otoka je stjenovita i može se primijetiti da gotovo da na njemu i nema šume. Ovo je savršeno za izgradnju prve vjetrenjače na otoku Pagu.
Tijekom povijesti Pag je postao poznat i po proizvodnji soli. Neki su pisci u svojim knjigama spomenuli da je Pag poznat po svojim proizvodima, uključujući sol, med od kadulje, vuni i siru.
Otok Pag ima dugu tradiciju proizvodnje sira i poljoprivrede, a najrazvedeniji je otok na Jadranu koji pruža savršene uvjete za proizvodnju sira.
Glavni proizvođači paškog sira okupili su se kako bi formirali udrugu u cilju dobivanja zaštićene oznake izvornosti za paški sir.

Pag je također poznat po čipki, a upisana je u UNESCO-ov reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva.
Svaki dio čipke simbol je anonimnog, skromnog i samozatajnog života svog izumitelja. Paški čipkari rade svoj posao bez ikakvih crteža.

Na Pagu postoji nešto veoma poseno, a to je Paški trokut. To je zemljište u obliku trokuta, smještena blizu Novalje, malog mjesta na hrvatskom otoku Pagu.
Vjeruje se da je ono bilo mjesto slijetanja NLO-a koje su u prošlosti grijalo stijene do ekstremnih temperatura. Ta temperatura je specifična za stijene Paškog trokuta i ne može se naći ni u kojim drugim stijenama na Pagu.
Od otkrića 1999. godine, procjenjuje se da je Paški trokut posjetilo više od 500 tisuća turista. To je zaštićeno područje Grada Novalje. Hrvatski ufolozii povezali su postojanje trokuta s nizom NLO zapažanja krajem 20. stoljeća na otoku Pagu.

Pag je postao jedan od najposjećenijih otoka u Hrvatskoj. Smatra se prijestolnicom hrvatske party scene. S velikim brojem klubova na otvorenom koji su i mjesto održavanja nekoliko ljetnih glazbenih festivala, plaža Zrće savršeno je mjesto za sve one koji se žele dobro zabavljati.

Sa svojih 116 soba, hotel može primiti do 250 osoba u punom kapacitetu. Prosječna kvadratura svih soba je 24-26 četvornih metara, osim apartmana, koji su do 35 četvornih metara. Hotel raspolaže s 4 glavne vrste soba: standardna soba s pogledom na park, superior sobu s pogledom na more, obiteljsku sobu s pogledom na more koja može ugostiti do 4 osobe, te apartmane s dvije odvojene jedinice.

U našem wellness centru susreću se sklad, energija, ljepota i vitalnost. U 1200 četvornih metara prostora pružamo vam područje i tretman gdje vaše tijelo i vaš um osjećaju osjećaj ravnoteže i osjećate istinsku inspiraciju i radost!

Finska sauna, razni tipovi masaža, whirlpool, solarij, kozmetički tretmani sa Sothys francuskim kozmetikom, različiti tretmani ljepote poput manikure i pedikure, depilacije, anti age tretmani i posebna “soba za dvoje” koja će zadovoljiti potrebe gostiju koji trebaju potpuno revitaliziranje i opuštanje.
Ima i lijep i velik unutarnji bazen s grijanom vodom i ležaljke oko bazena.

Unutarnji bazen također nudi hranu i pića, tako da se gosti mogu osvježiti u bilo kojem trenutku. Ako je netko posvećen sportskom životu, hotel nudi i manju sobu za fitness, gdje možete upotpuniti svoj dan vježbanjem.

Naše stručno osoblje i veličanstveno okruženje su se udružili kako bi vam pružili ugodno spa iskustvo. Tretmani koje nudimo osvježit će vaše tijelo i dušu.

Rezervirajte svoj tretman na hotelskoj ili na spa recepciji.

Cijena aranžmana

Hotel Pagus 4* – Pag
7 dana all inclusive, cijene po osobi

02.04. – 21.05.
02.10. – 15.10.

22.05. – 18.06.
11.09. – 01.10.

19.06. – 09.07.
21.08. – 10.09.

10.07. – 20.08.

2-krevetna soba standard
balkon, pogled park

2.190 kn

2.890 kn

3.390 kn

3.790 kn

2-krevetna soba superior
balkon, pogled more

2.390 kn

3.090 kn

3.690 kn

4.190 kn

Doplate:
– boravišna pristojba 12 kuna za odrasle osobe i 6 kuna za djecu od 12 do 18 g.
– jednokrevetna soba (na upit u agenciji)

Popusti:
– dijete do 6,99 godina – GRATIS (na pomoćnom ležaju)
– dijete od 7 do 13,99 godina – 50% popusta na gore navedene cijene (na pomoćnom ležaju)
– treća odrasla osoba – 20% popusta (na pomoćnom krevetu)

Cijena uključuje

– smještaj na osnovi 7 noćenja all inclusive (doručak, ručak i večera buffet obroci)
– smještaj u dvokrevetnoj sobi prema odabiru
– snack usluga na mini buffetu
– sva pića za vrijeme obroka i tijekom dana (gazirani i negazirani sokovi, topli napitci, voda, lokalna alkoholna pića, pivo, vino crno i bijelo)
– WiFi internet
– PDV i sva davanja državi
– trošak organizacije i rezervacije aranžmana

Cijena: od 2.190,00kn


    Pošalji nam upit vezano za putovanje