Romantični Dubrovnik

1 - 3 dana
  • speranza 1

Hotel Lero 4*
Od svog otvaranja 1972. godine, pa do danas hotel Lero postao je nezaobilazan dio života u Dubrovniku. U njemu su nastajala nezaboravna sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Zgrada je prvotno projektirana i izgrađena 1971. godine kao studentski dom, no tu svrhu nikada nije ispunila. Njezina je sudbina bila da postane jedan od najomiljenijih „drugih domova“ za posjetitelje Dubrovnika, mjesto na kojem se obitelji okupljaju kako bi proslavile posebne obljetnice i događanja, na koje Dubrovčani dolaze kako bi se vidjeli s prijateljima i razgovarali o proteklom vremenu, a poslovni ljudi razgovarali o poslu… To je ono što odlikuje hrvatsku gostoljubivost.

Nema ništa bolje od jutarnjeg buđenja i uživanja u ukusnom doručku nakon što ste cijelu noć prespavali u udobnom krevetu, kako biste bili spremni na još jedan uzbudljiv dan u jednom od najslavnijih gradova na svijetu. Naročito ako se pritom nalazite samo 15 minuta pješice od povijesne jezgre grada te pet minuta od poznate šljunčane plaže Miramare, a vaš je automobil sigurno parkiran u našoj prostranoj garaži.

Bilo da u Dubrovnik dolazite radi posla ili užitka, spremni smo vam pomoći kako biste u potpunosti uživali u vašem boravku i kreirali nezaboravne uspomene u gradu bogate kulturne i povijesne baštine. Hotel Lero je moderan i elegantan, ali nepretenciozan i cjenovno povoljan, te se može pohvaliti izvanrednim restoranima, vrhunskom uslugom i iznimnim sadržajima za opuštanje i odmor.

Cijena aranžmana

 

Cijena po osobi

2 noćenja

Dvokrevetna Soba

695 kn

 

Doplate:

Boravišna pristojba

Cijena uključuje

– noćenje u odabranoj kategoriji sobe

– doručak
– večera
– boca pjenušavog vina u sobi na dolasku
– neograničeno korištenje vanjskog bazena
– besplatan parking

Cijena:695,00kn

Rezerviraj svoje mjesto

 Broj putovanja  × 695,00kn
Ukupno = 695,00kn

ili


Pošalji nam upit vezano za putovanje