Agencija se bavi rezervacijama i prodajom zrakoplovnih karata svih svjetskih i europskih avio prijevoznika, uključujući i low fare kompanije. Naši djelatnici, posjeduju višegodišnje iskustvo rada u avio prometu te su licencirani pri Amadeus Hrvatska (R1, A1, T-GDS, Electronic ticketing). Posebno napominjemo da je agencija IATA licencirana, što znači da ima vlastitu produkciju avio karata. Osim navedenih usluga, agencija je u mogućnosti napraviti i rezervaciju hotela, privatni transfer na destinaciji, organizacija večera i domjenaka. Posebno smo ponosni na suradnju sa većinom europskih i svjetskih charter avio kompanija sa kojima smo dugi niz godina organizirali posebne letove za sportske događaje, posjete sajmovima i kongresima kao i za ostala prigodna putovanja.

Posebno smo ponosni na našu suradnju sa preko 46 firmi i institucija sa područja Hrvatske upravo po pitanju avio prijevoza za službena putovanja. Naš tim na raspolaganju Vam je 24 sata svih 7 dana u tjednu za kupovinu novih karata, asistenciju u slučaju problema tijekom putovanja (otkazan let, izgubljena prtljaga…). Posebne pogodnosti za poslovne partnere od boljih tarifa sa nižom cijenom, upgradeova u biznis i prvu klasu, nagradni programi skupljanja milja…

Svako dalje putovanje počinje avio kartom, neka Vaša odluka bude jasna i povjerite nam svoj izbor za putovanje a mi ćemo napraviti najbolju moguću ponudu baš po mjeri za Vas.

Naši partneri