Agencija se bavi organizacijom sportskih putovanja i posebno smo ponosni na organizaciju navijačkih charter letova za utakmice naše nogometne reprezentacije na europskim prvenstvima u Poljskoj 2012. godine pa zatim u Francuskoj 2016. i kao krunu bavljenja sportskim putovanjima ističemo naš angažman u Rusiji 2018. godine i Svjetskom nogometnom prvenstvu kada smo organizirali navijačke letove za sve utakmice naše reprezentacije sve do finala u Moskvi – preko 10.000 zadovoljnih klijenata tijekom svih ovih godina na našim putovanjima vezanim uz sport. Osim reprezentativnog nogometa i velikih natjecanja, organiziramo i aranžmane za kvalifikacije za velika natjecanja te utakmice Lige nacija.

Na području klupskog nogometa, izuzetno nam je drago da smo vodeća agencija u organizaciji individualnih i grupnih odlazaka na najveće europske derbije poput engleske, talijanske i španjolske lige. Ističemo da je naša najprodavanija utakmica nekoliko godina zaredom El Clasico između Barcelone i Real Madrida gdje smo kroz godine rada imali preko 1.200 putnika.

Agencija Speranza službena je agencija košarkaškog kluba Cibona i hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost iz Zagreba.

Posebno smo ponosni na organizaciju putovanja za naše partnere, prije svega organizacija Final Four natjecanja ABA lige 2014. godine u Beogradu kada je naša Cibona osvojila naslov prvaka ABA lige pobjedivši favorizirane domaćine i tada zagrebačku Cedevitu. Pet godina kasnije, 2019. godine organizirali smo ABA liga Superkup natjecanje u Zagrebu kojem je Cibona bila domaćin turnira.

Na plivačkim borilištima ponosni smo na suradnju sa Mladosti i njihovim plivačima i osobljem, godinama smo organizatori tradicionalnih natjecanja poput Miting Žabac i Mladost Miting sa velikim brojem međunarodnih natjecatelja.

Uz organizaciju prijevoza (redovnim ili charter linijama), transfera na lokaciji i hotelskog smještaja od 3* do 5* napominjemo da smo u mogućnosti osigurati ulaznice za utakmice od Vašeg interesa.

Odaberite sport, utakmicu i grad a mi ćemo se pobrinuti za nezaboravan doživljaj na jednoj od svjetskih sportskih pozornica.