Costa brava brodom

7 dana

1. DAN ITALIJA
Sastanak grupe na parkiralištu Škole i polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru luke Civitavecchia ili Genova. Po dolasku u Civitavecchiu/Genovu ulazimo u brodsku luku. Registracija putnika i ulazak na brod trajekt tvrtke Grimaldi Ferries. Smještaj grupe u trokrevetnim i četverokrevetnim unutarnjim kabinama. Isplovljavanje broda. Večera na brodu. Noćenje na brodu.

2. DAN BARCELONA, CALELLA ili LLORET DE MAR
Doručak na brodu. Plovidba Mediteranom u smjeru Barcelone. Dolazak u Barcelonu u kasnim popodnevnim satima i izlazak grupe iz broda. Transfer autobusom do Calelle ili Lloret de Mara. Po dolasku na Costa de Barcelona Maresme smještaj u hotel 3* u turističkom centru Calella ili Lloret de Mar. Večera. Organizirani odlazak u disco club (ako je smještaj u Calleli). Noćenje.

3. DAN BARCELONA
Doručak. Odlazak autobusom na cjelodnevni razgled BARCELONE. Razgled grada autobusom i pješice: TORANJ AGBAR, PLAZA MONUMENTAL, SAGRADA FAMILIA, LA DIAGONAL, SVEUČILIŠTE, stadion CAMP NOU, BARÇA STORE, KORIDA, PARK MIRO, PLAZA ESPAÑA, FONTANE, PALACIO NACIONAL, MONT JUIC, ŠPANJOLSKO SELO, PALAU JORDI, OLIMPIJSKI STADION, LUKA, KOLUMBOV SPOMENIK, LAS RAMBLAS, LAIETANA, PLAZA CATALUNA. Razgled GOTIČKE ČETVRTI pješice: GOTIČKA KATEDRALA, PLACA DEL REI, PALAU DE LA GENERALITAT, CARRER DE FERRAN, PLACA REIAL, CRKVA SANTA MARIA DEL PI, ULICA RAMBLAS, LA BOQUERIA. Slobodno vrijeme u Barceloni. Povratak u Calellu ili Lloret de Mar. Večera u hotelu. Noćenje.

4. DAN MONTSERRAT, BARCELONA
Doručak. Slobodno prije podne. Ručak u hotelu. U popodnevnim satima odlazimo autobusom na MONTSERRAT (benediktinski samostan), najveće katalonsko svetište. Razgled i slobodno vrijeme. Odlazak autobusom u Barcelonu. Odlazak u Maremagnum centar u PORT VELLU. Navečer odlazimo na program ČAROBNIH FONTANA. Čarobne fontane nalaze se u podnožju Montjuica, odmah pored Španjolskog trga. Nakon programa povratak busom u Calellu ili Lloret de Mar. Noćenje u hotelu.

5. DAN TOSSA DE MAR
Doručak. Slobodno prije podne. Poludnevni izlet autobusom po Costa Bravi do mjesta TOSSA DE MAR. Kraći razgled pješice i slobodno vrijeme za kupanje i odmor… povratak u Calellu ili Lloret de Mar. Večera u hotelu. Noćenje u hotelu.

6. DAN AVIGNON, AZURNA OBALA
Doručak. Odlazak autobusom u smjeru Francuske. Vožnja autobusom kroz južnu Francusku i Provansu u smjeru AVIGNONA, grada u kojem je stolovalo sedam Papa. Danas, PAPINSKA PALAČA i poznati avignonski most SAINT BENZET, kao i stara jezgra pod zaštitom su UNESCO-a. Razgled grada autobusom i pješice. Nastavljamo putovanje autobusom. Dolazak na Azurnu obalu. Panoramski razgled CANNESA. Večera u restoranu. Smještaj u hotel 3* na Azurnoj obali. Noćenje u hotelu.

7. DAN AZURNA OBALA
Doručak. Razgled NICE autobusom i pješice: KATEDRALA, TRG MASSENA, ENGLESKA PROMENADA, HOTEL NEGRESCO, LUKA LYMPIA. Posjet parfumeriji GALIMARD u mjestu Eze Razgled kneževine: MONACO, LA CONDAMINE, MONTE CARLO. Šetnja po Monacu i Monte Carlu. Kraće slobodno vrijeme. Polazak iz Monte Carla u popodnevnim satima. Vožnja kroz Italiju u smjeru Hrvatske. Planiramo dolazak na mjesto polaska iza ponoći (osmog dana programa).

Programi su izrađeni za školsku godinu 2022/2023.

Cijena paket aranžmana

Prijevoz brodom na relaciji Italija – Barcelona sa smještajem u unutarnjim brodskim kabinama, brodar GNV ako je polazak iz Genove ili brodar Grimaldi Ferries ako je polazak iz Civitavecchie, sve takse u brodskim lukama, uslugu polupansiona na brodu (večera, doručak), prijevoz turističkim autobusom sa licencom za prijevoz učenika, četiri polupansiona u hotelu 3* u Calelli ili Lloret de Maru (prema odabiru grupe), self service – buffet u Španjolskoj za sve obroke u hotelu, noćenje sa doručkom u hotelu 3* na Azurnoj obali, večera šesti dan programa, sobe u svim hotelima sa tušem, wc-om i tv, sve razglede prema programu putovanja, dva izleta i razglede Barcelone uz stručno vodstvo, poludnevni izlet na Montserrat sa razgledom, poludnevni izlet po Costa Bravi do mjesta Tossa de mar, ulaznicu za disco club (ako je smještaj u Calelli), voditelja putovanja i stručno vodstvo puta, sve troškove pedagoške pratnje za 3 profesora, grupnu policu osiguranja otkaza puta u slučaju bolesti, policu putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranje od posljedica nezgode i nesretnog slučaja na putu, pokriće za troškove povratka putnika u slučaju bolesti ili nezgode, sve police zaključuju se preko Croatia osiguranja, osigurana jamčevina Croatia osiguranje d.d. polica 298706000125, osiguranje profesionalne odgovornosti Croatia osiguranje d.d. polica 078700084153, sve troškove formiranja i izdavanja ponude, troškove organizacije.

Cijena od: 5.200 kn (690,16€)

Cijena ponude je informativnog karaktera. Konačna cijena aranžmana ovisit će o broju gratisa za učenike i profesore,veličini grupe,uključenim ulaznicama,točnom terminu putovanja i mjestu polaska.

Cijena aranžmana je niža u lipnju (zbog niske sezone brodara).

OTPLATA ARANŽMANA – mogućnost online plaćanja
Mogućnost plaćanja ovog aranžmana karticama, virmanom ili gotovinom. Otplata aranžmana do 19 rata (7 rata prije puta i 12 rata kreditnim ili debitnim karticama). Aktivacija ugovora i prijava za ovo putovanje putem online portala Komunikator Speranza. Odgoda plaćanja debitnim i kreditnim karticama do 12 rata. Mogućnost on-line plaćanja karticama na rate, bez odlaska u agenciju.

OSTALI UVJETI
U trenutku davanja ponude ne postoji red plovidbe brodara iz Italije za Barcelonu. Uz ponudu vrijede Opći uvjeti putovanja, Uvjeti plaćanja, Uvjeti osiguravajućeg društva za putna osiguranja. Sva osiguranja zaključuju se preko Croatia osiguranja. Za ovo putovanje nije potrebna viza. Na putovanje se može ići sa važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Preporuča se Europska kartica zdravstvenog osiguranja. Putovanje se ne preporuča osobama sa smanjenom pokretljivošću.

Dodatne informacije

Video

Lokacija

Cijena:690,16 (5.201,00 kn)


    Pošalji nam upit vezano za putovanje