Terme Tuhelj

1 - 5 dana
  • hotel-well-terme-tuhelj-17
  • 149195184
  • outdoor-water-planet-terme-tuhelj-310
  • aadb7d_Tuhi-land-Terme-Tuhelj-13-

Hotel Well 4*

Godine 2014. Hotel Well je dobio naziv “Sustainable hotel”, a ostvario ga je svojim ‘zelenim poslovanjem’ i brigom do okoliša i energetskom učinkovitosti.

Sadržaji: bazeni, wellness centar, restoran, poslovni turizam i team building u prirodi. 9 seminarskih dvorana različitih veličina (15-200 osoba), nalaze se u dvorcu Mihanović, kao i 2 manja salona za radne sastanke i poslovne ručkove. Hotel sadrži 3 dvorane, najmanja do 50 osoba, a najveća dvorana do 250 osoba, amfiteatar za večernju animaciju, zabave, koncerte, kazališne predstave i predstave na otvorenom

Premium soba: 126 soba u novom dijelu hotela, tuš/kada, sušilo za kosu, telefon, mini bar, TV, sef, balkon

Classic soba: 138 soba u obnovljenom dijelu hotela, tuš/kada, sušilo za kosu, telefon, TV, mini bar,balkon u većini soba

Prijava od 14 sati, odjava do 11 sati.

Prehrana: svi obroci poslužuju se u hotelskom restoranu na buffet stolu

Wellness: masaže – u SPAeVITA centru njege i ljepote nude se klasična masaža, aromaterapija, relax masaža, refleksologija stopala, anticelulitna i relax masaža s aromantičnim uljima, masaže dalekih zemalja poput terapija ljekovitim blatom koja opušta i liječi; saune – najveći svijet sauna u Hrvatskoj na više od 1000 m². Sadržaji: 3 finske saune (bioionizirajuća s kristalima, ekstremna i programska s kromoterapijom), 3 parne saune (solna, blatna, dvostruka parna), lacanium, whirpool, hladni bazeni, ledenu jamu, Kneipp stazu, mirne prostore s različitim ugođajima, vodene krevete i wellness bar s ponudom zdravih napitaka i hrane. U saunama se pružaju različiti tretmani blatom, soli, kavom i ledom; fitness centar.

Ladies only: Utorkom od 18-22 sata Ladies only. Zadnji petak u mjesecu – sauna i bazen otvoreni do ponoći.

Vanjski bazeni: bazeni s valovima, dječji bazen s četiri tobogana i vodenim topovima, bazen za najmlađe s vodenim igračkama i špricalicama za zaigrana prva vodena iskustva, relaksacijski bazen s gejzirima, vodeni tornjevi i podvodna masaža, pet traka za spuštanje u bazene i spora rijeka dužine od 250 m s dvije lagune i podvodnim masažama.

Unutarnji bazeni: bazen veličine pola olimpijskog bazena (25 m), bazen za djecu, terapeutski bazen za terapije sa svjetlom i zvukom, jacuzzi s masažom i wellness bazen s atraktivnim vodenim učincima: 2 jacuzzija, vodeni slapovi, podvodni masažni kreveti, vodene i zračne masaže, gejziri

Bazeni na izboru: prirodno kupalište na izvoru pored dvorca Mihanović, jedinstveno je u Hrvatskoj i omogućuje kupanje u prirodnoj termalnoj vodi koja izvire na samom dnu bazena, a stalan prirodan protok vode nudi uvijek svježu čistu vodu iz prirode. Na izvoru termalne vode (33 °C) stvara se ljekovito peloidno blato, primjenjivo u obliku Fanga terapija koje opuštaju te liječe duh i tijelo. Subotom i nedjeljom zatvoreno.

Svaku subotu u unutarnjim bazenima Terma Tuhelj organizira se jedinstveno noćno kupanje, dodatno obogaćeno koktelima i izvrsnom glazbom. Od 20-2 sata možete uživati u cjelokupnoj ponudi unutarnjih bazena Vodenog planeta.

Radno vrijeme: svaki dan 7-22 sata, subotom do 2 sata

Još jedna nova vodena atrakcija otvara se na Vodenom planetu Terma Tuhelj u 2019. godini! Tuhi Land postat će omiljeno mjesto zabave za klince. Vodeni planet doživljava pravi „splash“ redizajn sastavljen od nekoliko otvorenih i zatvorenih tobogana, brojnih prskalica te velikog jedra koje će svakih nekoliko minuta prskati najmlađe posjetitelje. Konstrukcija se postavlja u grijanom dječjem bazenu na vanjskom kupalištu, tako da će djeca moći uživati u vodenim atrakcijama već od konca travnja.

Sport: sportski centar okružen prekrasnom prirodom nudi izvor različitih sportskih terena (tenis, košarka, nogomet – travnato i betonsko igralište, mali nogomet, stoli tenis, fitness i sportska dvorana, mini golf) te pripreme za profesionalne sportaše i rekreativce.

Cijena aranžmana

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi CLASSIC u kunama

1.11.-21.12.2020.

21.12.-30.12.2020.

Nedjelja -Petak

Petak-Nedjelja

All inclusive

polupansion

polupansion

1 noć

395 kn

495 kn

595 kn

DOPLATE I POPUSTI:

Doplate:

Boravišna pristojba se naplaćuje kod rezervacije: 10 kn po osobi/dnevno
Puni pansion: 105 kn po osobi po osobi/dnevno
Apartman: 30% doplata po osobi
Jednokrevetna soba: Premium soba 258 kn po osobi/dnevno / Classic soba 169 kn po osobi/dnevno
ulazak u saunu 90 kn po osobi ulazak (doplata na licu mjesta)

Popusti:

Gratis boravak za djecu do 5 godina (zajedno u sobi s dvije odrasle osobe) na osnovnom ležaju
50% popusta za djecu od 5 do 12 godina – na dodatnom ležaju
30% popusta za djecu od 5 do 12 godina – na osnovnom ležaju
15% popusta – 3. odrasla osoba na dodatnom ležaju

Cijena uključuje

– smještaj u dvokrevetnoj sobi classic ili premium
– polupansion ili all inclusive light (doručak, ručak, večera + piće uz jelo)
– slobodna ulaz u bazene Vodenog planeta u Termama Tuhelj
– 1 x slobodan ulaz u sauna svijet (classic soba)
– neograničen ulaz u sauna svijet (premium soba)
– slobodan ulaz na bazene Wellness centra Termalija & Thermal parka Aqualuna u Termama Olimia
– “wellness bag” (torba sa kućnim ogrtačem i dodatnim ručnikom)
– vodeni aerobik, jutarnja gimnastika
– slobodan ulaz u fitness
– animacijski program, “mini klub” za djecu
– besplatan internet

Cijena: od 395,00kn


Pošalji nam upit vezano za putovanje