Cres & Lošinj

5 dana

CRES – BELI – MALI LOŠINJ – VELI LOŠINJ – AQUAPARK ČIKAT – KRK
5 dana autobusom i brodom
Hotel 4* u uvali Čikat
Razgledi i izleti u cijeni aranžmana
Tri otoka u turi
Lokalni vodiči

1. DAN ZAGREB, CRES, BELI, LOŠINJ
Sastanak grupe i polazak sa parkirališta škole u jutarnjim satima prema dogovoru. Vožnja visokopodnim turističkim autobusom u smjeru trajektne luke (Brestova). Kratak odmor na trajektu (vožnja oko 30-tak minuta) do iskrcaja na Cresu. Vožnja u Beli i predlažemo posjet Centru za zaštitu bjeloglavih supova uz stručnu interpretaciju edukatora (doplata za ulaznicu i kombi prijevoz do centra). Program uključuje sljedeće: razgled izložbi „Bioraznolikost otoka Cresa“, „Želite li stvarnost ili mit – Priča o bjeloglavom supu“, „Drevna mitska šuma Tramuntana“ Nastavak vožnje prema Malom Lošinju. Smještaj u hotel 4*. Večera.

2. DAN MALI LOŠINJ, CRES
Doručak. Odlazak u razgled grada CRESA: ŽUPNA CRKVA, PALAČE ARISTOKRATSKIH OBITELJI, GRADSKI TRG, ACI MARINA… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Posjet CRESKOM MUZEJU (ulaznica uključena u cijenu). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Večera. Noćenje.

3. DAN MALI LOŠINJ, VELI LOŠINJ
Doručak. Predlažemo organizirani odlazak u Centar „Plavi svijet“ (doplata za ulaznicu i radionicu). Predavanja u edukacijskom centru o moru, dupinima i izlet brodom u potrazi za dupinima u pratnji istraživača. Ovo je prvi centar ovakve namjene na istočnoj obali Jadranskog mora. Centar je od otvaranja postao turistička atrakcija i glavni edukacijski centar o moru u regiji. Obilazak Velog Lošinja čije su kuće i zgrade obojene živim bojama. Potpuno zasluženo Veli Lošinj je 2008. godine proglašen najuređenijim mjestom na Jadranu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN MALI LOŠINJ, fakultativno Aquapark Čikat
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe, kupanje u hotelskom bazenu ili plaži i korištenje sadržaja hotela (SPA gym, aerobic, fitness centar, ulaz u kompleks vanjskih bazena Family Acqua Fun – površine 3000 m2, korištenje interneta) ili fakultativno odlazak u Aquapark Čikat (doplata za ulaznicu). Večera. Noćenje.

5. DAN MALI LOŠINJ, KRK, ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje, odmor i vlastite programe. Polazak prema brodskoj luci (Merag) i prelazak trajektom na otok Krk. Mogućnost posjeta i razgleda grada Krka. Povratak na mjesto polaska u večernjim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA

Cijena na osnovi 40 plaćenih mjesta (na upit u agenciji)

Cijena uključuje
Prijevoz modernim turističkim autobusom sa licencom za prijevoz učenika, četiri polupansiona u hotelu 4* u Malom Lošinju, slobodna distribucija soba u svim hotelima i sve sobe tuš i wc, svi izleti i razgledi prema programu putovanja uz naše stručno vodstvo, lokalnog turističkog vodiča za razglede na hrvatskom jeziku, voditelja putovanja i stručno vodstvo, kartu za trajekt Brestova – Porozina & Merag – Valbiska, troškove pomoći povratka u mjesto polazišta u slučaju bolesti, sve troškove pedagoške pratnje, osigurana jamčevina Croatia osiguranje d.d. polica 298706000088, osiguranje od odgovornosti Croatia osiguranje d.d. polica 078700068482, troškove organizacije putovanja.

Dodatni program
Ulaznica za posjet centru Beli sa predavanjem, ulaznica za posjet institutu Plavi svijet sa predavanjem, mogućnost organiziranih radionica u Institutu, ulaznica za Aquapark Čikat

Za detaljniji program putovanja kao i moguće izmjene broja dana ili redoslijeda izleta i razgleda, molimo pošaljite upit na skole@speranza.hr

Cijena:


    Pošalji nam upit vezano za putovanje