Costa Brava avio – bus

6 dana
  • barcelona shutter batllo 2

Program putovanja

1. DAN  ZAGREB, BARCELONA
Sastanak grupe na odlaznom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu. Registracija putnika za let i predaja prtljage na check in šalteru. Polet zrakoplova na direktnom letu za Španjolsku. Po slijetanju u zračnu luku Riudellots dela Selva u Geroni/ili El Prat Barcelona preuzimamo prtljagu. Transfer autobusom do hotela na Costa Bravi. Smještaj grupe u turističkom centru Calella ili Lloret de Mar u hotel 3*/4* (prema izboru grupe). Večera u hotelu. Mogućnost organiziranog odlaska u disco club. Noćenje.

2. DAN  BARCELONA
Doručak. Odlazak autobusom na cjelodnevni razgled BARCELONE. Razgled grada autobusom i pješice: TORANJ AGBAR, PLAZA MONUMENTAL, SAGRADA FAMILIA, LA DIAGONAL, SVEUČILIŠTE, stadion SPOTIFY CAMP NOU (u rekonstrukciji), BARÇA STORE, KORIDA, PARK MIRO, PLAZA ESPAÑA, FONTANE, PALACIO NACIONAL, MONT JUIC, ŠPANJOLSKO SELO, PALAU JORDI, OLIMPIJSKI STADION, LUKA, KOLUMBOV SPOMENIK, LAS RAMBLAS, LAIETANA, PLAZA CATALUNA. Razgled GOTIČKE ČETVRTI pješice: GOTIČKA KATEDRALA, PLACA DEL REI, PALAU DE LA GENERALITAT, CARRER DE FERRAN, PLACA REIAL, CRKVA SANTA MARIA DEL PI, ULICA RAMBLAS. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Noćenje.

3. DAN  BARCELONA
Doručak. Slobodno prije podne. Ručak u hotelu. U popodnevnim satima odlazimo autobusom u Barcelonu. Odlazak u Maremagnum centar u PORT VELLU. Navečer odlazimo na program ČAROBNIH FONTANA (ako su u funkciji). Čarobne fontane nalaze se u podnožju Montjuica, odmah pored Španjolskog trga. Nakon programa povratak busom u hotel. Noćenje u hotelu.

4. DAN  BARCELONA
Doručak. Slobodno vrijeme. Izlet autobusom u BARCELONU. Nastavljamo sa razgledom grada – opus Gaudi: PASEO DE GRACIA, CASA BATLLO, CASA LA PEDRERA, RAMBLA, PALAU GUELL … Organizirani odlazak u COSMO CAIXA (uključena ulaznica), science muzej u Barceloni. Slobodno vrijeme u Barceloni. Povratak u hotel. Večera i noćenje u hotelu.

5. DAN  FIGUERES, AZURNA OBALA
Doručak. Odlazak autobusom u smjeru Figueresa. Panoramski razgled FIGUERESA i organizirani odlazak u muzej Gale i Salvadora Dalia (uključena ulaznica). Nastavljamo autobusom kroz južnu Francusku i Provansu. Vožnja autobusom do Azurne obale. Dolazak na Azurnu obalu. Večera. Smještaj u hotel 3* na Azurnoj obali. Noćenje u hotelu.

6. DAN  AZURNA OBALA
Doručak. Panoramski razgled NICE autobusom: TRG MASSENA, ENGLESKA PROMENADA, HOTEL NEGRESCO, LUKA LYMPIA. Nastavljamo autobusom prema Monacu. Posjet parfumeriji GALIMARD u mjestu Eze (gratis ulaz). Razgled kneževine: MONACO, LA CONDAMINE, MONTE CARLO. Kraće slobodno vrijeme u Monte Carlu. Polazak iz Monte Carla u ranim popodnevnim satima. Vožnja kroz Italiju u smjeru Hrvatske. Planiramo dolazak u Zagreb iza ponoći u ranim jutarnjim satima (sedmog dana programa).

Programi su izrađeni za školsku godinu 2023/2024.

Cijena aranžmana

Cijena aranžmana

Procjenjujemo da će se cijena ovog aranžmana kretati između 850 i 880 eura. 
Konačna cijena aranžmana ovisit će o broju gratisa za učenike i profesore, veličini grupe, uključenim ulaznicama, točnom terminu putovanja i mjestu polaska. Konačnu cijenu aranžmana možete dobiti nakon što škola objavi javni poziv.

CIJENA UKLJUČUJE
Prijevoz avionom na direktnom letu iz Zagreba za Geronu/Barcelonu, prijevoznik Croatia Airlines, sve takse u zračnim lukama, prijevoz turističkim autobusom sa licencom za prijevoz učenika, noćenje sa doručkom u hotelu 3* na Azurnoj obali, večera peti dan programa, četiri polupansiona u hotelu 3* u Calelli ili 4* u Lloret de Maru, sobe u svim hotelima sa tušem, wc-om i tv, self service – buffet u Španjolskoj za sve obroke u hotelu, slobodna distribucija soba za učenike, sve razglede prema programu putovanja, tri izleta i razglede Barcelone uz stručno vodstvo, ulaznicu za muzej Salvadora Dalia u Figueresu, ulaznicu za science muzej Cosmo Caixa u Barceloni, voditelja putovanja i stručno vodstvo puta, sve troškove pedagoške pratnje za 3 profesora, grupnu policu osiguranja otkaza puta u slučaju bolesti, osiguranje od posljedica nezgode i nesretnog slučaja na putu, policu putnog zdravstvenog osiguranja, pokriće troškova za povratak putnika u slučaju bolesti i nezgode, sve police zaključuju se preko Croatia osiguranja, osigurana jamčevina Croatia osiguranje d.d. polica 381706000149, osiguranje profesionalne odgovornosti Croatia osiguranje d.d. polica 078700096931, sve troškove formiranja i izdavanja ponude, troškove organizacije.

OTPLATA ARANŽMANA – mogućnost online plaćanja
Mogućnost plaćanja ovog aranžmana karticama, virmanom ili gotovinom. Otplata aranžmana do 20 rata (8 rata prije puta i do 12 rata kreditnim ili debitnim karticama). Aktivacija ugovora i prijava za ovo putovanje putem online portala Komunikator Speranza. Odgoda plaćanja debitnim i kreditnim karticama do 12 rata. Mogućnost on-line plaćanja karticama na rate, bez odlaska u agenciju.

OSTALI UVJETI
Uz ponudu vrijede Opći uvjeti putovanja, Uvjeti plaćanja, Uvjeti osiguravajućeg društva za putna osiguranja. Za ovo putovanje nije potrebna viza. Na putovanje se može ići sa važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Preporuča se Europska kartica zdravstvenog osiguranja. Putovanje se ne preporuča osobama sa smanjenom pokretljivošću.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Video

Lokacija

Važno

Važno

ZA SVE ŠKOLE koje će putovati u Španjolsku – molimo Vas da uvažite naše preporuke:

– ne stavljati Cannes u program putovanja jer se gubi puno vremena zbog gustog prometa u gradu.
– usluga u hotelima na Costa Bravi treba biti polupansion. Usluga punog pansiona je uz doplatu od 5 do 7 eura po danu. Ukoliko grupa koristi lunch pakete kada ima puni pansion dodatno se naplaćuje trošak od 7 eura. Lunch paketi su već desetljećima standardno loši u svim hotelima i uključuju dva tosta sa šnitom salame, vodu i voće.
– na Montserratu je uvedena ulaznica za Baziliku i Gospu, te je povećan trošak parkiranja autobusa. Naša preporuka je da se Montserrat izbaci iz programa. Ako grupa želi vidjeti Montserrat, obavezno, u javnom pozivu u dijelu gdje se definiraju ulaznice treba tražiti ulaznicu za Baziliku i Gospu.
– mi smo iz svojih programa izbacili izlet po Costa Bravi do mjesta Tossa de Mar. Ukoliko grupa želi ovaj izlet mora doplatiti troškove autobusa i parkiranja
– naša je preporuka da se ne traži ulaznica za Camp Nou stadion jer se isti rekonstruira i dobirim dijelom je srušen. Sadašnja Camp Nou Immersive tura nije vrijedna 30€ koliko košta ulaznica. Mi ćemo u svakom slučaju u svakom razgledu Barcelone otići autobusom do stadiona i napraviti kratku pauzu kako bi učenici mogli otići u FC Barcelona Nike shop.
– molimo Vas da ne pretjerujete sa dodatnim ulaznicama jer svaka grupa želi imati i malo slobodno vremena. Vrlo je teško realizirati program u kojem imamo 5 ili više ulaznica u Španjolskoj. Programi u kojima imamo previše ulaznica su na kraju programi u kojima učenici trče od muzeja do muzeja. U svim našim programima automatski je uključena ulaznica za Muzej Gale i Salvadora Dalia u Figueresu i ulaznica za znanstveni muzej Cosmo Caixa. Potrebno je dodati još jednu ili dvije ulaznice kako bi se program optimalno realizirao.

CIJENE ULAZNICA – dodatni program

1. Izlet Montserrat – 25€
Poludnevni izlet autobusom na Montserrat sa uključenom ulaznicom za Baziliku i Gospu
2. Disco Tropics – 20€
Ulaznica i klub karta za disco Tropics u Lloret de Maru za sve dane boravka u Španjolskoj
3. Disco Phoenix – 10€
Ulaznica i klub karta za disco Phoenix u Calelli za sve dane boravka u Španjolskoj
4. Moco muzej – 15€
Ulaznica i rezervacija ulaza za muzej u Barceloni – NAŠA PREPORUKA
5. L’Aquarium – 20€
Ulaznica i rezervacija ulaza – NAŠA PREPORUKA
6. Sagrada Familia – 25€
Ulaznica, rezervacija ulaza i lokalni vodič – NAŠA PREPORUKA
7. La Pedrera – 25€
Ulaznica i rezervacija ulaza
8. Palau de la Musica Catalana – 25€
Ulaznica i rezervacija ulaza – NAŠA PREPORUKA
9. Marineland – 25€
Ulaznica za zabavni vodeni park sa programom dresiranih životinja
10. Park Guell – 17€
Ulaznica, rezervacija ulaza i troškovi parkinga za autobus – NAŠA PREPORUKA
11. Flamenco show – 30€
Cjelovečernji program španjolskih plesova, glazbe i flamenca